%

Diagnostikaseade Otofix D1 (Auteli tarkvara)

Algne hind oli: 990,00 €.Current price is: 790,00 €. KM-ga

Kirjeldus
OTOFIX D1 skanner
Intelligentne autode diagnostikaanalüsaator OTOFIX D1 on kõik-ühes käeshoitav tööriist kõigi teie isetegemise autode remondivajaduste jaoks. OTOFIX D1 on ehitatud Android 9.0 tahvelarvutile, millel on 7-tolline LCD mahtuvuslik puuteekraan eraldusvõimega 1280*800, 4x ARM-protsessor ja 64 GB salvestusruumi. OTOFIX D1 diagnostikatahvelarvuti toetab kõigi saadaolevate sõidukisüsteemide nutikat diagnostikat. 26-le teenindusfunktsioonile ning pakub erakordset OE-taseme diagnostikat ja DTC-analüüsi. Koos OTOFIX-i pilveteenusega pakub see teile ühekordseid lahendusi diagnoosist kuni parandamiseni.

Availability: 1 laos

Kategooria:

Kirjeldus
Vabastage end oma “Check Engine” tule türanniast. Intelligentne autode diagnostikaanalüsaator OTOFIX D1 on kõik-ühes käeshoitav tööriist kõigi teie isetegemise autode remondivajaduste jaoks. Käivitage professionaalse kvaliteediga täielikku süsteemi skannimist, et diagnoosida auto probleeme kohapeal ning teostada regulaarseid autode diagnostika- ja hooldusfunktsioone, mille funktsioonid olid varem saadaval ainult teie esinduses.

Lugege, analüüsige ja tühjendage diagnostilisi veakoode; lähtestada roolinurga andurid, hooldusläbisõit ja hooldusvälbad; seisupiduri klotside paigutuse ümberõppimine; testige ja registreerige aku – ja palju muud! AutoVIN-tehnoloogia tuvastab kiiresti teie auto margi, mudeli ja aasta.

Rakenduse OTOFIX pilveteenuste toel on juurdepääs oma andmete varukoopiatele, varasemale diagnostikaajaloole ja paljudele võrgulahendustele, mida toetab OTOFIX tugi. OTOFIX D1 on ehitatud Android-tahvelarvutile, millel on 7-tolline puuteekraan, sisseehitatud mikrofon ja valjuhääldi, pardakaamera ja välklamp, USB OTG/laadimisport ning MicroSD-kaardi pesa piiramatuks andmesalvestuseks.

Ärge jääge teelt kinni. Võtke OTOFIX D1 oma kätte! Kõigil OTOFIXi toodetel on üheaastane piiratud garantii.

Kontrollige sõiduki katvust siit.

Põhijooned:
Lugege/tühjendage kõigi saadaolevate süsteemide koodid. Andmete hõlpsaks ülevaatamiseks kuvage reaalajas andmeid teksti, graafiku ja analoogina
AutoVIN-tehnoloogia tuvastab kiiresti automaatselt sõiduki margi, mudeli ja aasta teabe
Kahesuunaline juhtimine võimaldab D1-l teha teie sõidukiga aktiivseid teste, et kiiresti tuvastada probleemid enne, kui need teid hätta jätavad

Toote spetsifikatsioonid:

Mõõdud (L x K x S): 8,15 x 5,67 x 0,58
Tarkvaraplatvorm: 4x ARM Cortex-A35, 1,5 GHz
Operatsioonisüsteem: Android 9
DDR: 2 GB
EMMC: 64 GB
Ekraan: 7″ LCD
Sisemine aku: 5800 mAh
Tagakaamera: 8M
WiFi: Wi-Fi 5
USB-port: USB OTG Type-C / USB Host Type-C
Bluetooth: jah
VCI: Jah

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Ostukorv
Diagnostikaseade Otofix D1 (Auteli tarkvara)
Algne hind oli: 990,00 €.Current price is: 790,00 €. KM-ga

Availability: 1 laos

Scroll to Top